piątek, 26 lutego 2016

Serowe kulki

 Kulki serowe są prostą, szybką i smaczną przekąską. Spokojnie możemy zaserwować je na uroczystości rodzinne, imprezy z przyjaciółmi, czy też na weekendowe podjadanie ;)


Składniki:
1 camembert
1 opakowanie sera typu feta
1 opakowanie tartej mozzarelli
pęczek koperku
papryka w proszku

Do miseczki wrzucamy tartą mozzarellę oraz fetę. Camembert ścieramy na tarce i dodajemy do serów. Mieszamy dokładnie.
Koperek szatkujemy.
Z masy formujemy kulki i obtaczamy połowę w siekanym koperku, połowę w czerwonej papryce.
Smacznego!

3 komentarze:

  1. Ale fajna przekąska, jestem pewna, że na wszelkich spotkaniach ze znajomymi znika błyskawicznie.

    OdpowiedzUsuń
  2. Wygląda cudownie! Istne arcydzieło :-) Mam już ochodztę na samą myśl. Pozdrawiam i bardzo dziękuje

    OdpowiedzUsuń
  3. Wygląda rewelacyjnie! Istne arcydzieło :-) Palce lizać. Pozdrawiam i dziękuję

    OdpowiedzUsuń

Drukuj